مطالعات نشان می دهد؛

تأثیر مواد خوراكی سرشار از منیزیم در كاهش ریسك بیماری قلبی

تأثیر مواد خوراكی سرشار از منیزیم در كاهش ریسك بیماری قلبی

به گزارش سرشیر تحقیقات نشان می دهد بین مصرف منیزیم و بیماری مرگبار عروق كرونر قلبی در زنان بعد از سن یائسگی ارتباط وجود دارد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محققان دانشگاه براون آمریكا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیشتر از ۱۵۳ هزار زن در سن بعد از یائسگی بررسی كردند و در طول مدت ۱۰.۵ سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق كرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری كردند.
داده ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با كاهش قابل توجه ریسك بیماری قلبی عروق كرونر و كاهش ریسك مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود.
محققان در ادامه قصد دارند به بررسی این مورد بپردازند كه آیا زنان در معرض ریسك بالا می توانند با مصرف مكمل منیزیم ریسك بیماری قلبی عروق كرونر را در خود كاهش دهند.
مواد خوراكی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه های كدوتنبل، ماست كفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شكلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، وكنگر فرنگی.

1398/10/23
22:17:14
5.0 / 5
3095
تگهای خبر: خوراكی , سالم , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر