مطالعات محققان انگلیسی نشان می دهد؛

تأثیر روغن ماهی در كاهش التهاب

تأثیر روغن ماهی در كاهش التهاب

به گزارش سرشیر محققان دریافتند اسیدهای چرب اُمگا۳ موجود در روغن ماهی با افزایش میزان برخی مولكول های ضدالتهابی خون باعث كاهش التهاب می شوند.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محققان در مطالعه اخیر خود به خواص كاهش دهنده التهاب از راه مكمل های روغن ماهی پی بردند.
مولكول های ضدالتهابی، SPMها (specialized pro-resolving mediators) نامیده می شوند و تاثیر قوی ای بر سلول های سفیدخون دارند و همینطور التهاب عروق خونی را كنترل می كنند.
محققان می دانند كه بدن از راه تجزیه اسیدهای چرب ضروری، همچون بعضی از اسیدهای چرب اُمگا ۳، SPMها را تولید می كند. با این وجود رابطه بین مصرف مكمل ها و میزان SPMها در حال جریان در خون هنوز نامشخص است.
تیم تحقیق دانشگاه كوئین مری لندن در این مطالعه، با بررسی تاثیر مكمل روغن ماهی غنی شده بر روی ۲۲ فرد سالم در رده سنی ۱۹ تا ۳۷ سال به ارزیابی این رابطه پرداختند.
محققان در این مطالعه، در طول ۲۴ ساعت، به شركت كنندگان ۵ بار مكمل روغن ماهی دادند؛ شروع مطالعه، ۲، ۴، ۶ و ۲۴ ساعت پس از دریافت نخستین دوز مكل روغن ماهی.
محققان دریافتند مصرف مكمل روغن ماهی باعث افزایش میزان SPMهای خون می شود. نتایج نشان داد «زمان و دوز مصرف» در افزایش میزان SPMها در خون تاثیر دارد.
آزمایش همینطور مشخص كرد مصرف این مكمل ها منجر به افزایش حملات سلول های ایمنی ضد باكتری ها و كاهش فعالیت سلولی عامل لختگی خون می شود.
التهاب یك واكنش دفاعی سیستم ایمنی است كه برای سلامت ضروری می باشد. شاخص های گوناگونی نظیر سلول های صدمه دیده، مواد سمی، و پاتوژن های نظیر باكتری ها باعث آغاز این واكنش می شوند.
تداوم و مزمن شدن التهاب برای سلامت مضر است و باعث بروز بیماری قلبی، آرتروز روماتوئید و سایر مشكلات برای سلامت می شود.

1398/10/08
20:31:57
5.0 / 5
3503
تگهای خبر: ارزیابی , تولید , سالم , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر