سفارش های تغذیه ای طب ایرانی برای فصل گرما

سفارش های تغذیه ای طب ایرانی برای فصل گرما

به گزارش سرشیر در ایام گرم تابستان، تغذیه عامل بسیار مهمی برای پیشگیری از گرمازدگی و خنك شدن افرد است.


دكتر نفیسه حسینی یكتا - متخصص طب ایرانی و معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در گفتگو با ایسنا، ضمن تاكید بر ضرورت توجه به حرارت بدن در تابستان، اظهار داشت: یكی از مواردی كه می توان با عنایت به آن حرارت بدن را در تابستان كنترل كرد، توجه به نوع تغذیه در این فصل است. با عنایت به اقلیم و گرمای خاص هر منطقه، نوعی از تغذیه مورد توجه قرار می گیرد.
وی اضافه كرد: مصرف آب دوغ خیار در فصل گرما از عادت های دیرینه ایرانی ها است. تلفیقی از ماست به همراه خیار، گل سرخ، نعنا، كشمش و گردو این غذا را تشكیل می دهد. این غذا علاوه بر آنكه سبب تعدیل طبع گرم بدن می شود، به دلیل وجود بعضی از مواد تشكیل دهنده اش، خواص دیگری هم دارد. گل سرخ موجود در آب دوغ خیار، خاصیت پاكسازی بدن را دارد.
نائب رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: مصرف سوپ جو در رژیم غذایی هفتگی را هم سفارش می كنیم؛ چونكه جو دارای طبع سرد و تر بوده و می تواند مقابل طبع گرم و خشك تابستان قرار گیرد.
وی با تاكید بر اینكه پرخوری در فصل تابستان به هیچ عنوان سفارش نمی گردد، اضافه كرد: مصرف شربت زرشك، عناب، تمرهندی و همینطور مصرف میوه های فصل مانند گوجه سبر و آلو می تواند طبع گرم فصل تابستان را بخصوص برای آنان كه خودشان هم طبع گرم و خشك دارند، تعدیل كند.



1398/05/17
18:36:58
5.0 / 5
11
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر