محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛

تاثیر مصرف خوراكی های مضر بر بالا رفتن خطر آلرژی در كودكان

تاثیر مصرف خوراكی های مضر بر بالا رفتن خطر آلرژی در كودكان

به گزارش سرشیر به قول محققان، مصرف زیاد خوراكی های مضر موسوم به جانك فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در كودكان است.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محققان دانشگاه ناپل ایتالیا دریافتند مصرف زیاد محصولات AGEs (advanced glycation end) با بروز آلرژی های غذایی در كودكان مرتبط می باشد. AGEs به میزان بالا در جانك فودهای نظیر مواد قندی، خوراكی های فرآوری شده، و گوشت های كبابی وجود دارند. به قول محققان، وجود این ماده نقش مهمی در مبتلا شدن و پیشرفت بیماری های متفاوت اكسایشی نظیر دیابت، تصلب شریان و اختلالات نورولوژیكی دارد. در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۱ كودك بین سنین ۶ تا ۱۲ سال را بررسی كردند. این كودكان در چارچوب سه گروه تقسیم بندی شده بودند: كودكان مبتلا به آلرژی غذایی، كودكان مبتلا به آلرژی های تنفسی و گروه كنترل كه سالم بودند. محققان به وجود رابطه قابل ملاحظه ای بین AGEs و مصرف جانك فودها و مبتلا شدن به آلرژی های غذایی پی بردند.

1398/03/29
14:55:45
5.0 / 5
27
تگهای خبر: خوراكی , سالم , غذا , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
سرشیر
سر شیر
سرشیر