قارچ و شیر، دشمن بیماری های متابولیكی

قارچ و شیر، دشمن بیماری های متابولیكی

سرشیر: شیر و قارچ چه خصوصیات مشتركی دارند؟ شیر و قارچ هر دو قند خون را تنظیم می كنند. این خصوصیت مهمی است كه پژوهندگان برای پیشگیری و كنترل دیابت نوع دوم پیشنهاد می كنند.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشكی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیای آمریكا دریافته اند كه قارچ نوعی مواد پروبیوتیك دارد و این مواد از باكتری های درون روده حمایت می كنند.
این متخصصان اثر قارچ در تولید گلوكز را در بدن موش مطالعه كرده اند. آنها در آزمایشی روی موش ها متوجه شده اند كه مصرف قارچ سفید سبب رشد باكتری های خاصی در روده می گردد. این باكتری ها بر تولید گلوكز در روده تاثیر می گذارند و بنابراین است كه این متخصصان معتقدند قارچ روی انسان و بخصوص برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب می باشد.
صبحانه با شیر
اما تنها قارچ سفید نیست كه سبب رشد باكتری هایی خاص در روده می گردد. محققان دانشگاه گولف و تورنتو در كانادا دریافته اند كه شیر هم بر تنظیم سطح قند خون در بدن تاثیری مثبت دارد چونكه كسانی كه در وعده صبحانه خود شیر می نوشند، سطح قند خون خویش را در طول روز پایین نگاه می دارند.
این محققان دریافته اند كه پروتئین های خاصی در شیر سبب آزاد شدن بعضی هورمون ها در روده می شوند كه كارشان تاخیر در هضم غذاست و همینطور سبب افزایش احساس سیری در انسان می شوند.
دكتر داگلاس گاف، نویسنده نتایج این مطالعه در این باره می نویسد: این تحقیق نشان داده است كه نوشیدن شیر هنگام صبحانه برای تاخیر در هضم كربوهیدرات ها از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و به كاهش سطح قند خون هم كمك می نماید.
به گزارش دویچه وله، دكتر داگلاس گاف در ادامه می گوید: محققان همواره بر اهمیت صبحانه به منظور زندگی سالم تاكید كرده اند و این تحقیق هم نشان داده است كه مصرف شیر در وعده غذایی صبحانه برای بدن بسیار حائز اهمیت می باشد.



1397/07/08
10:45:41
5.0 / 5
16
تگهای خبر: پزشك , تخصص , زندگی , سالم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر