محققان فنلاندی می گویند؛

خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان كمك می نماید

خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان كمك می نماید

سرشیر: محققان دریافته اند میوه های خانواده توت ها كه سرشار از آنتی اكسیدان و پلی فنول ها هستند، علاوه بر بهبود سیستم گوارش و كمك به كاهش وزن، دارای خواص ضدسرطانی هم هستند.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، انواع توت ها دارای رنگدانه های موسوم به آنتوسیانین هستند كه عامل رنگ قرمز، آبی و بنفش در این میوه ها است.
محققان دانشگاه فنلاند شرقی دریافتند این رنگدانه باعث افزایش عملكرد آنزیم «سیرتوین ۶» (SIRT۶) در سلول های سرطانی می گردد و كنترل این آنزیم می تواند دریچه ای جدید به سمت درمان سرطان بگشاید.
سیرتوین ها، آنزیم های تنظیم كننده تجلی ژن های هستند كه عملكرد سلول ها را با استفاده از مسیر اصلی سیگنال دهی سلولی كنترل می كند.
افزایش سن باعث تغییر در عملكرد سیرتوین می گردد و این تغییرات در مبتلا شدن به انواع بیماری ها نقش دارند.
سیرتوین ۶ آنزیم كمتر شناخته شده ای است كه با متابولیسم گلوكز هم مرتبط می باشد.
در مطالعه اخیر، سیانیدین آنتوسیانین جدیدی در انواع توت ها شناسایی شده است.
«مینا رهنستو ریلا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «جالب ترین نتایج تحقیق ما مربوط به سیانیدین است، آنتوسیانینی كه به صورت گسترده در بلوبری، انگور فرنگی سیاه، و لینگوبری یافت می گردد.»
سیانیدین باعث افزایش میزان آنزیم SIRT۶ در سلول های سرطانی كلوركتال (راست روده) انسان شد و همینطور مشخص شد باعث كاهش تجلی ژن های سرطانی Twist۱ و GLUT۱ و بعلاوه افزایش تجلی ژن عامل توقف تومور FoXO۳ در سلول ها می گردد.
یافته ها نشان داده است آنتوسیانین ها باعث افزایش فعالیت SIRT۶ می گردد كه در عامل بیماری زای سرطان نقش دارند.
یافته های این مطالعه می تواند نقش مهمی در تولید داروهای جدید برای تنظیم عملكرد SIRT۶ ایفاء كنند.

1397/01/23
18:33:48
5.0 / 5
54
تگهای خبر: آنزیم , بهبود
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر