در گزارش سرشیر مطرح شد؛

سفارش های تغذیه ای مصون ماندن از كرونا

سفارش های تغذیه ای مصون ماندن از كرونا

به گزارش سرشیر معاون آموزشی دانشكده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از مبتلا شدن به كرونا، تاكید نمود.


حامد پورآرام، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تأمین نماییم، اساسا سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد. وی ادامه داد: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می کند. پورآرام افزود: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، سبب بروز سوءتغذیه فرد می شود. وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد می شود، تصریح کرد: تغذیه مناسب پیش از ابتلاء به کووید ۱۹، حین ابتلاء و پس از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. پورآرام اضافه کرد: آنچه پس از بحران کرونا در دنیا سفارش می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از راه مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین ها که شامل گوشت سفید می شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است. معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی ترین راه های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است. وی ادامه داد: بیشتر از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.


منبع:

1399/07/26
14:06:45
5.0 / 5
375
تگهای خبر: آموزش , پزشك , تغذیه , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر