یافته محققان دانماركی؛

مواد قندی باعث تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

مواد قندی باعث تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

به گزارش سرشیر تحقیق جدید بر روی خوك ها نشان داده است مصرف مواد قندی و شیرین باعث تغییر در فرآیند پاداش دهی مغز به شیوه استعمال مواد مخدر می شود.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، هر زمانیكه ما مطلب یا تجربه ای جدید لذت بخش می آموزیم، سیستم پاداش دهی مغزمان فعال می شود. به كمك مواد شیمیایی طبیعی مغز، چندین ناحیه مغز با یكدیگر اتصال یافته و به ما در یادگیری و تكرار رفتارهای بهبوددهنده دانش و سلامت روان كمك می كنند.
محققان در این مطالعه تأثیرات مصرف مواد قندی را بر روی ۷ خوك ماده بررسی نموده و سپس از مغز آنها تصویربرداری كردند.
تیم تحقیق به مدت ۱۲ روز متوالی، دسترسی خوك ها به محلول ساكاروز را به مدت یك ساعت امكان پذیر كرد و ۲۴ ساعت پس از آخرین بار مصرف، از مغزشان عكسبرداری شد.
«مایكل وینتردال»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آراهوس دانمارك، در اینباره می گوید: «بعد از ۱۲ روز مصرف مواد قندی، ما شاهد تغییرات اساسی در سیستم دوپامین و افیونی مغز بودیم.»
به گفته محققان، مواد خوراكی مملو از ساكاروز بر جریان پادش دهی مغز به شیوه مشابه اعتیاد به مصرف مواد مخدر تاثیر می گذارند.

1398/10/30
14:00:40
5.0 / 5
3260
تگهای خبر: بهبود , تجربه , خوراكی , روان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر