توصیه محققان؛

مواد خوراكی ممنوعه برای افراد مبتلا به میزان بالای استروژن

مواد خوراكی ممنوعه برای افراد مبتلا به میزان بالای استروژن

سرشیر: بگفته پژوهشگران، افزایش میزان هورمون استروژن در رحم در طول حاملگی می تواند ریسك ابتلای نوزاد به بیماری اوتیسم را افزایش دهد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، كمبود هورمون استروژن در بدن سبب بروز علائمی نظیر گُرگرفتگی، خشكی واژن، احساس لرز و سرما، اختلال در خوابیدن، و تعریق بیش از اندازه می شود. از طرف دیگر، وجود بیشتر از زیاد این هورمون نیز سبب نفخ، كاهش تمایلات جنسی، نوسانات اخلاقی، ورم سینه ها و سردرد می شود. همین طور افزایش میزان این هورمون می تواند منجر به لختگی خون، سرطان، نقایص مادرزادی برای نوزاد و سفتی بافت سینه شود. پژوهشگران به زنان حامله سفارش می كنند اگر میزان این هورمون در رحم تان بالاست از مصرف برخی مواد خوراكی اجتناب نمایید. در ادامه به این مواد خوراكی اشاره شده است.دانه كتان: بااینكه دانه كتان برای كاهش كلسترول مناسب می باشد اما سرشار از استروژن هم است.سویا: از آنجائیكه مملو از ایزوفلاوون ها است سبب افزایش میزان استروژن در زنان می شود.توت فرنگی: این میوه سرشار از فیتواستروژن هاست كه میزان زیاد آن می تواند برای زنان حامله خطرناك باشد.مغزیجات آجیلی: یكی از بهترین مواد خوراكی برای زنان است. اما در طول حاملگی خوردن این مغزیجات آجیلی به شكل شایان توجهی سبب افزایش میزان استروژن می شود.


منبع:

1398/05/26
15:33:21
5.0 / 5
31
تگهای خبر: خوراكی , محقق , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر