محققان عنوان می كنند؛

مصرف كم میوه و سبزیجات منجر به سكته و بیماری قلبی می شود

مصرف كم میوه و سبزیجات منجر به سكته و بیماری قلبی می شود

سرشیر: نتایج یك مطالعه مقدماتی نشان داده است عدم مصرف كافی میوه و سبزیجات منجر به مرگ سالانه میلیون ها نفر بر اثر سكته و بیماری قلبی می شود.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، یافته های تحقیقاتی نشان داده است حدود یك مرگ از هر ۷ مرگ ناشی از مشكلات قلبی-عروقی به سبب مصرف كم میوه و حدود یك مرگ از هر ۱۲ مرگ ناشی از مشكلات قلبی-عروقی به سبب مصرف كم سبزیجات است. طبق تحقیقات، مصرف كم میوه با مرگ قلبی-عروقی حدود ۱.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ مرتبط بوده و مصرف كم سبزیجات عامل مرگ ناشی از مشكلات قلبی-عروقی در حدود یك میلیون نفر در همان سال بوده است. میوه و سبزیجات منبع خوب فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اكسیدان ها و فنولیك ها هستند كه می توانند سبب كاهش فشارخون و كلسترول شده و سلامت و تنوع باكتری های دستگاه گوارش را بهبود بخشند. پژوهشگران میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب كوچك و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می كنند. پژوهشگران در این مطالعه، میانگین مصرف ملی میوه و سبزیجات بیشتر از ۱۱۰ كشور را در سال ۲۰۱۰ بررسی كردند و آنها را با داده های مربوط به مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی در هر كشور در آن سال مقایسه كردند. بررسی ها نشان داد مصرف كم میوه منجر به مرگ حدود ۱.۳ میلیون نفر به سبب سكته و بالغ بر ۵۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری قلبی عروق كرونر شد. همین طور مصرف كم سبزیجات منجر به مرگ حدود ۲۰۰ هزار نفر به سبب سكته و مرگ بیشتر از ۸۰۰ هزار نفر به سبب بیماری قلبی عروق كرونر شده بود. «ویكتوریا میلر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تافتس آمریكا، در این زمینه می گوید: «یافته های ما بر افزایش مصرف میوه و سبزیجات در سراسر دنیا به منظور بهبود سلامت قلب تاكید دارد.»


منبع:

1398/03/24
13:27:14
5.0 / 5
28
تگهای خبر: بهبود , سلامت , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر