محققان انگلیسی می گویند؛

افزایش خطر سرطان روده حتی با مصرف كم گوشت قرمز و فرآوری شده

افزایش خطر سرطان روده حتی با مصرف كم گوشت قرمز و فرآوری شده

سرشیر: محققان عنوان می كنند حتی مصرف كم و روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده هم می تواند ریسك مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محققان دریافتند افرادی كه روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیكن) می خورند با افزایش ۲۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.در این مطالعه حدود ۵۰۰ هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال به مدت میانگین ۵.۷ سال تحت نظر بودند.در طول این مدت ۲۶۰۹ نفر مبتلا به سرطان روده شدند.محققان مشاهده نمودند به ازای هر ۱۰ هزار نفر در مطالعه كه روزانه ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده می خوردند، ۴۰ نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم، به ۴۸ نفر افزایش یافت.طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیشتر از ۷۰ گرم در روز باشد.


منبع:

1398/02/07
15:26:09
5.0 / 5
3547
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر