نكته سلامت؛

جلوگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراكی

جلوگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراكی

به گزارش سرشیر سوزش معده ناشی از بازگشت اسید معده به سمت مری است كه به رفلاكس هم مشهور است.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، سوزش معده یكی از دردهای بسیار رایج معده در میان بیشتر افراد است كه بایستی مورد درمان قرار گیرد. سوزش معده به احساس سوزش و ناراحتی در معده گفته می شود كه در بعضی موارد، درد آن تا وسط قفسه سینه هم ادامه پیدا می كند ولی یك مشكل گوارشی است. محققان سفارش می كنند برای كاهش احتمال سوزش معده از مصرف برخی مواد خوراكی اجتناب نمائید: - مركبات نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو. - غذاهای پرچرب نظیر پنیر و آووكادو. - سیر و پیاز. - غذاهای تند نظیر فلفل قرمز و سس كچاپ. - مشروبات الكلی و قهوه.

1398/01/18
13:44:29
5.0 / 5
14
تگهای خبر: پنیر , خوراكی , درمان , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر