تحقیق جدید نشان می دهد؛

تاثیر رژیم غذایی بر ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه

تاثیر رژیم غذایی بر ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه

سرشیر: تحقیقات جدید نشان داده است غده سینه هم همانند روده انسان، دارای میكروبیوم های است كه تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، با وجودیكه این یافته ها مقدماتی هستند اما دانشمندان امیدوارند روزی باعث بهبود درمان و پیشگیری سرطان سینه شوند.
«كاترین كوك»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویك فورست كارولینای شمالی، در این باره می گوید: «امكان تغییر در میكروبیوم سینه با استفاده از رژیم غذایی می تواند شیوه جدیدی را برای پیشگیری از سرطان سینه یا حداقل كاهش این ریسك عرضه نماید.»
در این مطالعه، محققان میمون های ماده را به مدت ۲.۵ سال با رژیم غذایی غربی پرچرب یا رژیم غذایی مدیترانه ای گیاهی تغذیه كردند. آنها اذعان كردند كه این مدت حدودا معادل هشت سال در انسان است.
محققان دریافتند میمون های كه با رژیم غذایی مدیترانه ای تغذیه شده بودند در مقایسه با میمون های دارای رژیم غذایی غربی، دارای تركیب متفاوتی از باكتری ها در بافت سینه شان بودند و «لاكتوباسیلوس» غده پستان آنان حدودا ۱۰ برابر بیشتر بود.
برخی شواهد نشان می دهند وجود باكتری لاكتوباسیلوس می تواند مانع از رشد تومور سرطان سینه شود. میمون های دارای رژیم غذایی مدیترانه ای هم دارای اسید صفراوی بیشتری در متابولیت های بافت سینه شان بودند كه از نظر محققان می تواند خطر سرطان سینه را كم كند.
رژیم غذایی مدیترانه ای بر مصرف مواد خوراكی گیاهی نظیر میوه و سبزیجات، غلات كامل، حبوبات و مغزیجات آجیلی تاكید دارد. همینطور مصرف گوشت قرمز و لبنیات در آن كمتر است.
به گفته محققان، فهم تاثیر رژیم غذایی بر میكروبیوم ها می تواند برای حفاظت از زنان در مقابل سرطان سینه استفاده گردد.

1397/07/26
18:13:38
5.0 / 5
4441
تگهای خبر: بهبود , تغذیه , خوراكی , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر