مطالعه جدید نشان می دهد؛

تاثیر مصرف گردو بر بهبود میكروبیوم های روده

تاثیر مصرف گردو بر بهبود میكروبیوم های روده

سرشیر: مطالعه جدید نشان داده است تاثیر مصرف گردو بر میكروبیوم های روده نقش مهمی در سلامت قلب و كاهش ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ دارد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، گردو تنها یكی از چندین ماده خوراكی حاوی فیبر رژیمی است كه بر میكروبیوم های روده و سلامت بدن تاثیر می گذارد. فیبر رژیمی همچون یك منبع غذایی برای میكروبیوم های روده كه میكروب های خوب ساكن در روده هستند عمل می كند و بدین ترتیب به عملكرد خوب باكتری ها در تجزیه مواد خوراكی، تامین مواد مغذی بدن و تولید احساس سیری كمك می نماید.
میوه، سبزیجات، غلات كامل، مغزیجات آجیلی، و حبوبات از منابع مهم گیاهی فیبر رژیمی هستند. خوردن انواع گوناگون این مواد خوراكی به تحریك میكروبیوم های گوناگون روده كمك كرده و در عوض از سلامت محافظت می كند.
یافته های جدید همینطور نشان داده است مصرف گردو نه تنها بر میكروبیوم های روده و اسیدهای صفراوی ثانویه مشتق شده از میكروب تاثیر می گذارد، بلكه باعث كاهش میزان كلسترول LDL در افراد بزرگسال شركت كننده هم شد كه می تواند خبر خوبی برای حفظ سلامت قلبی، متابولیك و گوارش باشد.
«حنا هولشر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایلینوی، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف گردو باعث افزایش میكروب های تولیدكننده بوتیرات، متابولیسم سودمند برای سلامت روده، می گردد. از اینرو تعامل گردو با میكروبیوم ها با تولید برخی فواید سلامتی همراه است.»

1397/02/23
15:16:32
5.0 / 5
133
تگهای خبر: بهبود , خوراكی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر