یك شركت مستقل دارویی در آمریكا:

از هر ۱۰ مکمل روغن ماهی یکی فاسد است

از هر ۱۰ مکمل روغن ماهی یکی فاسد است

به گزارش سرشیر قرص های مکمل روغن ماهی به این علت که از اسیدهای چرب امگا ۳ سرشار هستند عموما در سرتاسر انگلیس و ایالات متحده محبوبیت دارند اما آزمایش های مستقل یک شرکت دارویی آمریکایی نشان داده که از هر ۱۰ مکمل خوراکی روغن ماهی، یکی ˮفاسدˮ است.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، روزنامه "ایندیپندنت" در گزارشی در اینباره آورده است: تجزیه و تحلیل ۶۴ مکمل روغن ماهی که تحت ۶۰ برند بزرگ خرده فروشی در ایالات متحده فروخته می شوند و در سطح جهانی در دسترس هستند، نشان داد که بعضی از آنها ۱۱ برابر بیشتر از حد سفارش شده، فاسد شده اند.
یک شرکت دارویی خصوصی در سان فرانسیسکو معروف به کمپانی "Labdoor" که مکمل ها و ویتامین ها را از نظر خلوص، دقت برچسب و ارزش غذایی تجزیه و تحلیل می کند، مکمل های روغن ماهی را از نظر محتوای امگا ۳، EPA (اسید ایکوزاپنتانوئیک) و DHA (اسید دوکوزاهگزانوئیک)، ویتامین D و CLA (اسید لینولئیک مزدوج) آزمایش کرده است.
این شرکت دارویی همینطور میزان اکسیداسیون را در این محصول تجزیه و تحلیل کرده که میزانِ تازگیِ هر روغن را بر مبنای "استانداردهای داوطلبانه بین المللی فاسدشدگی" اندازه گیری می کند.
روغن ماهی زمانی که اکسید می شود فاسد است. این وضعیت را میتوان با طعم تند ماهی و بوی ترشیدگی تشخیص داد. برخی از محصولات روغن ماهی طعم هایی مانند مرکبات را برای پوشاندن بوی ترش و همینطور طعم و بوی ماهی به این قرص ها اضافه می کنند.
گزارش Labdoor می گوید: حدود ۱۰ درصد از برندهایی که مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است، به اندازه ای سطح روغن ماهی اکسیدشده آنها بالا است که فاسد تلقی می شوند.
این یافته ها که نخستین بار گاردین آنرا گزارش کرد به دنبال مطالعات جهانی که از سال ۲۰۱۵ انجام شد، منتشر می شود. آن مطالعات نشان داد که به صورت متوسط ۲۰ درصد از محصولات روغن ماهی اکسیداسیون بیش ازحد دارند.
در مطالعات قبلی هم روغن ماهی به علت زنجیره طولانی تولید آن، "بسیار حساس در مقابل اکسیدشدگی" عنوان شد.
مطالعه ای که در مجله "نوتریشن ساینس" انتشار یافت، سفر مکمل های روغن ماهی از صید در اقیانوس تا محصول نهایی در دست مصرف کننده را به تفصیل تشریح کرد و اشاره نمود که منابع عمده روغن ماهی، ماهی های صیدشده در سواحل پرو و ​​شیلی است.
صیدها با کشتی های ماهیگیری به ساحل منتقل می شوند و سپس در کنار سایر محصولات ماهی به روغن ماهی خام تبدیل می شوند. روغن پیش از ارسال به سراسر جهان برای پالایش بیشتر در مخازن بزرگ ذخیره می شود.
نتیجه نهایی این بررسی ها این است که مصرف کنندگان در معرض خطر خرید مکمل های اکسیدشده ای قرار دارند که اطلاعات ملموس اندکی روی بسته بندی آنها برای عرضه جزئیات منبع اصلی روغن، قدمت آن و سطوح تصفیه آن وجود دارد.
هنوز معلوم نیست که آیا روغن ماهی فاسد برای سلامتی انسان مضر است یا خیر اما مطالعات نشان داده اند که این روغن نسبت به روغن ماهی تازه اثرگذاری کمتری دارد.




منبع:

1400/11/04
10:33:44
5.0 / 5
322
تگهای خبر: تولید , خوراكی , دارو , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر