۶۴۱ كودك و نوزاد مازندرانی به كووید ۱۹ مبتلا شدند

۶۴۱ كودك و نوزاد مازندرانی به كووید ۱۹ مبتلا شدند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت که از شروع شیوع ویروس کرونا تا حالا 641 کودک و نوزاد در شهرستان های ز یر پوشش این دانشگاه به بیماری کووید 19 مبتلا شدند.


مازندران ۲ دانشگاه علوم پزشکی دارد. دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۲۱ شهرستان را زیر پوشش دارد. شهرستان بابل هم زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل است.
دکتر تورج اسدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که ۲۴ تن از این گروه را نوزادانی با سن کمتر از ۲ ماه می سازند.
وی با بیان این که ابتلای این کودکان و نوزادان به کووید ۱۹ از طرف مراکز درمانی و بهداشتی شناسایی و تمامی آنها برای درمان بستری شدند، اظهار داشت: یکی از نوزادان زیر ۲ ماهی که به کووید ۱۹ مبتلا شد امسال شناسایی و بستری شد و بقیه مربوط به سال ۹۹ است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد: بیشتر نوزادان بوسیله مادرانشان به کرونا مبتلا شدند و خوشبختانه تا کنون مرگ و میری در میان آنها به خاطر مبتلاشدن به کووید ۱۹ گزارش نشده است.
وی اضافه کرد: با وجود شیوع کرونا انگلیسی تغییر آماری در کودکان مبتلا به ویروس کرونا بستری در بیمارستان های استان مازندران شاهد نیستیم.
اسدی با اظهار این که در شروع انتشار کرونا تعداد بیشتری از کودکان و نوزاد به کووید ۱۹ مبتلا و در بیمارستان ها بستری می شدند، اظهار داشت: خوشبختانه با گذشت زمان و فزایش سطح آگاهی والدین مراقت بیشتری از کودکان، نوزادان و به ویژه مادران می شود تا در معرض ویروس قرار نگیرند.
کودکان ؛ ناقلان خاموش کرونا
وی توضیح داد: البته بستری و شناسایی نشدن کودکان و نوزادان کرونائی به مفهوم مبتلا نبودن آنان نیست و طبق آمارهای جهانی هنوز نیر ۱۰ تا ۱۵ درصد انتقال ویروس کرونا بوسیله کودکان انجام می شود.
اسدی کودکان را ناقلان خاموش توصیف کرد و اظهار داشت: باوجود اینکه خوشبختانه کودکان به علت شرایط سنی از سطح ایمنی بالینی بالایی برخودار هستند که آنها را در مقابل بیماری محافظت می کند، اما متاسفانه ناقلانی خاموش هستند که می توانند به سرعت اطرافیان خودرا مبتلا کنند.
وی افزود: در وضعیت فعلی که ویروس کرونای جهش یافته بیشترین آمار مبتلایان را دارد، ناشناس بودن کودکان ناقل می تواند بسیار خطر ناک باشد و بدین منظور نیاز است که والدین مراقبت بیشتری از کودکان خود داشته باشند تا اعضای خانواده گرفتار ویروس نشوند.
به اعتقاد خیلی از کارشناسان عدم مبتلاشدن کودکان و اطفال به ویروس کرونا ناشی از اطلاعات نادرست نسبت به این بیماری است، چونکه همان میزان که سایر گروه های سنی شامل بزرگسالان در معرض خطر جدی این بیماری در صورت عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی قرار دارند، کودکان و اطفال نیز در امان نیستند.
متخصصان بیماری های عفونی معتقد هستند علایم احتمالی مبتلاشدن به ویروس کروان در کودکان تب بالا و بثورات پوستی، قرمزی چشم، تنفس تند و سخت، کبودی زبان یا لب ها، بی قراری بیش از حد، خشکی مخاط دهان، کاهش حجم ادار و تب بیش از ۴۰ درجه است.
گزارش های جهانی نشان داده است بااینکه شدت بیماری کرونا در کودکان و اطفال گاهی همانند بزرگسالان نیست، ولی خطر جانی برای این گروه سنی به ویژه دارای بیماری پیش زمینه ای در صورت مبتلاشدن وجود دارد و باید والدین مراقبت بیشتری از کودکان در این روزهای کرونائی داشته باشند.
ویروس کرونا از ۳۰ بهمن ماه سال ۹۸ با شناسایی ۲ بیمار در شهرستان بابل بطور رسمی وارد مازندران شد و هم اکنون با گذراندن سه موج همه گیری در راه موج چهارم قرار دارد و الان یک هزار و ۴۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در تخت بیمارستان های استان مازندران بستری هستند.


1400/01/22
21:12:58
5.0 / 5
918
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر