توصیه های بهداشتی؛

نانوایی ها چگونه از كرونا مصون خواهند بود

نانوایی ها چگونه از كرونا مصون خواهند بود

به گزارش سرشیر رعایت نكات بهداشتی برای جلوگیری از انتشار كرونا در مشاغلی همچون نانوایی كه با تغذیه مردم به شكل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری می باشد.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، اصلی ترین راه پیشگیری از انتشار ویروس كرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می توانند با رعایت نكات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در پیشگیری از شیوع این ویروس داشته باشند. یكی از مكان هایی كه بیشترین حضور مردم را در خود می بیند، نانوایی ها هستند كه لازم است نكات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری در این اماكن رعایت شود.
مهم ترین نكات بهداشتی ضروری در نانوایی ها
۱- آگاهی كاركنان نانوایی از علایم شایع ویروس كرونا (تب، سرفه خشك و تنگی نفس) بسیار ضروریست.
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علایم ابتلاء هیچگاه نباید به محل كار خود رجوع كنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل كارگاه نانوایی باید خودداری شود.
۴- در نانوایی ها یك فروشنده صرفاً برای دریافت وجه باید به كار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امكان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسك و كلاه مناسب استفاده كنند.
۷- شستشوی مكرر دست نانواها هر نیم ساعت یكبار ضروریست.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی كه نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و پیش از شروع كار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام كنند و حداقل یكبار در روز لباس خویش را تعویض كنند.
۱۰- با عنایت به ازدحام جمعیت و تشكیل صف های نانوایی مردم نكات بهداشتی را بیشتر رعایت نمایند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه كنند كه فاصله را رعایت نمایند.
۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده كنید.
۱۲- اگر در خود علایم بیماری را حس می كنید هیچگاه برای خرید نان به نانوایی نروید.
۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری كنید.

1398/12/15
22:29:17
5.0 / 5
3314
تگهای خبر: بهداشت , تغذیه , ویروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر