رئیس انجمن خیریه دیابت ایران:

8 میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند، دیابتی ها صاحب بیمه تكمیلی می شوند

8 میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند، دیابتی ها صاحب بیمه تكمیلی می شوند

سرشیر: رئیس انجمن دیابت كشور اظهار داشت: هم اكنون 8 میلیون ایرانی مبتلا به بیماری دیابت هستند كه 70 درصد آنها از بیماری خود خبر ندارند.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، شكور امیدی در جمع خبرنگاران در اردبیل در آستانه برگزاری كنگره بین المللی دیابت در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار نمود: ما امسال تصمیم گرفتیم تا همزمان با روز جهانی دیابت كنگره بین المللی دیابت را كه سال های گذشته به میزبانی تهران برگزار می شد برای آغازین بار به میزبانی استان اردبیل برگزار نماییم كه در این كنگره صاحبنظران و متخصصان در حوزه بیماری دیابت و پیشگیری از آن حضور خواهند داشت.

وی در مورد آخرین آمار مبتلایان به بیماری دیابت یا قند خون اشاره كرد: متاسفانه 10 درصد جمعیت كشورمان مبتلا به بیماری دیابت هستند كه از 8 میلیون ایرانی تنها 3 میلیون و 600 هزار نفر تابحال شناسایی و در جریان بیماری خود قرار گرفتند.

رئیس انجمن خیریه دیابت ایران افزود: بیشتر از 4 میلیون نفر مبتلا به این بیماری از مرض خود اطلاع دارند و بنا بر این این بیماری را بیماری ساكت، خاموش و آرام معرفی می كنند كه لزوم دارد افراد با دادن تست قند خون نسبت به وضعیت خود از بابت بیماری دیابت و قند خون آگاهی پیدا كنند.

امیدی از دیابت بعنوان ام الامرض یاد كرد و اظهار داشت: این بیماری همه اعضای بدن همچون چشم، كلیه ها، كبد و سایر اعضا را درگیر می كند و به همین خاطر شعار انجمن دیابت آزمایش ساده خون و نمایش آن از طرف هموطنان است تا در جریان سلامت خود قرار گیرند و در صورت داشتن قند خون و بیماری دیابت نسبت به پیشگیری و به حداقل رساندن بلا های آن اقدام لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: مقرر است با همكاری بیمه ها تست قند خون برای تمامی افراد جامعه به انجام برسد تا زمینه شناسایی بیماران مبتلا به دیابت مشخص و معلوم شده و برخی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه برطرف شود.

رئیس انجمن خیریه دیابت ایران با اشاره به اینكه بروز این بیماری و غفلت از پیشگیری آن هزینه های سنگینی را به دولت و بیمه ها تحمیل می كند، اشاره كرد: ما در برآوردی كه سال های گذشته با دلار یك هزار تومانی در مورد هزینه های این بیماری و خسارت وارده به كشور داشتیم حدود 900 میلیون تومان برآورد شده بود كه امروز با دلاری كه چند برابر رقم آن افزایش یافته اساسا هزینه های درمان این بیماری باز سنگین تر شده و ما با راهكارهای پیشگیرانه می توانیم جلوی این خسارت های هنگفت را به بیمه ها و دولت بگیریم.

امیدی با اشاره به اینكه با شناسایی و عارضه یابی به راحتی می توانیم جلوی عوارض خطرناك این بیماری را بگیریم، اضافه كرد: در كنگره امسال در كنار آزمایش قند خون و تشخیص بیماری برای شركت كنندگان اهتمام می نماییم تا با اولویت قرار دادن زخم پای دیابت اقدامی را انجام دهیم تا با استفاه از راهكارهای پیشرفته زمینه كنترل و به حداقل رساندن بلا ها در این حوزه فراهم آید.

وی از نمایش كفش ویژه بیماران دیابتی بعنوان كفش سلامت آگاهی داد و اظهار داشت: در این كنگره از این كفش كه در كشور به تولید انبوه رسیده است رونمایی خواهیم كرد و امیدواریم بیماران دیابتی با استفاده از این كفش به راحتی تردد روزانه خودرا انجام دهند.

رئیس انجمن خیریه دیابت ایران به فعال شدن ستاد جایگزینی مواد شیرینی طبیعی به جای شكر اشاره و بیان كرد: مصرف شكر در كشورمان 5 برابر متوسط جهانی است كه اساسا ما با همكاری واحدهای تولیدی خصوصاً تولیدكنندگان نوشابه ها و سایر مواد غذایی اهتمام می نماییم تا آنها از شیرین كننده های طبیعی به جای شكر استفاده كنند كه با همكاری دانشگاه آزاد اسلامی، ستاد ملی جایگزینی قندهای طبیعی به جای شكر را در كنار این كنگره شاهد خواهیم بود.

امیدی در ادامه به عرضه 40 نوع محصول و كالای تولید شده برای بیماران دیابتی در كنار برگزاری این كنگره اشاره و اشاره كرد: كارت هوشمند بیماران دیابتی باز آماده شده كه تمامی اطلاعات آنها در این كارت به ثبت می رسد تا با استفاده از این كارت بتوانند از خدمات بیمه ای، درمانی و دارویی استفاده كنند.

وی به نمایش بیمه تكمیلی برای بیماران دیابتی اشاره نمود و اظهار داشت: قبل از این به سبب بالا بودن هزینه ها بیمه های تكمیلی حاضر به نمایش خدمات به بیماران دیابتی نبودند كه با صحبت های انجام شده قرار شد بیمه ویژه تكمیلی بیماران دیابتی باز راه اندازی شود.

رئیس انجمن خیریه دیابت ایران همین طور از طریق اندازی فروشگاه های سلامت در كشور با هدف نمایش برنج قهوه ای و موادغذایی با شكر پائین در كشور آگاهی داد و اظهار نمود: زنجیره این فروشگاه ها در مناطق مختلف كشور راه اندازی خواهد شد تا زمینه یك تغذیه سالم و ایمن برای بیماران دیابتی و سایر افراد جامعه فراهم آید.

امیدی بیان كرد: ما همچنان برای آغازین بار با همكاری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل میزبانی این كنگره را به این مجموعه سپردیم كه جای دارد از تلاش های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس انجمن دیابت استان اردبیل كه در برگزاری این كنگره پیگیری ها و تلاش مجدانه ای را انجام می دهند قدردانی نماییم كه امیدواریم خروجی این كنگره به نفع بیماران دیابتی و كاهش دغدغه ها و آلام آنها منجر شود.

عضو كمیسیون های تخصصی تشخیص مصلحت نظام به همكاری خوب شركت های تولید موادغذایی با نگاه سلامت محور اشاره و اشاره كرد: امیدواریم با راه اندازی دهكده سلامت و تولید گیاهان دارویی شفابخش برای بیماران دیابتی كه در استان اردبیل شروع شده بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا نماییم.

امیدی اظهار داشت: امیدواریم با كارهای تحقیقاتی، آموزشی و پژوهشی شروع شده در انجمن دیابت كشور با مشاركت دانشگاه ها و مراكز علمی بتوانیم در آینده خبرهای خوشی را برای درمان و كاهش آلام بیماران دیابتی به اطلاع مردم و هموطنان برسانیم.




1397/08/20
15:45:39
5.0 / 5
4380
تگهای خبر: بیماران , تخصص , تغذیه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر