آمادگی هلال احمر برای تامین داروهای حیاتی در شرایط اضطراری

آمادگی هلال احمر برای تامین داروهای حیاتی در شرایط اضطراری

سرشیر: معاون بهداشت، درمان و توان بخشی جمعیت هلال احمر كشور اظهار داشت: جمعیت هلال احمر این امكان را دارد كه در شرایط اضطراری بتواند خیلی از داروهای حیاتی بیماران را وارد كشور كند.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، حسن صفاریه در همایش آموزشی و تخصصی فرآیندهای مالی مدیران و حسابداران داروخانه های هلال احمر كشور در مشهد با اشاره به اینكه «جمعیت هلال احمر به واسطه وجاهت و ارتباط بین المللی این امكان را دارد كه در شرایط اضطراری بتواند خیلی از داروهای حیاتی بیماران را وارد كشور كند»، اظهار نمود: در دوران جنگ تحمیلی هم این نقش را برعهده داشتیم و اینك هم آمادگی این امر وجود دارد. همینطور تامین دارو و پشتیبانی از اقشار صدمه پذیر توسط خیران و داوطلبان در جمعیت هلال احمر یكی از افتخارات این نهاد عام المنفعه و خیریه است كه به صورت ویژه در استان ها انجام می گردد.

وی افزود: تشكیل جمعیت هلال احمر در كشور قدمت ۹۵ ساله دارد و نخستین داروخانه جمعیت ۶۸ سال پیش در قزوین افتتاح شده است.طبق بند ۸ ماده ۳ اساسنامه جمعیت هلال احمر مصوب مجلس شورای اسلامی كمك در تامین داروی بیماران همچون وظایف هلال احمر است كه در اساسنامه سازمان تداركات پزشكی جمعیت مبنای عمل قرار گرفته است.


فعالیت ۳۶ داروخانه هلال احمر در كشور

معاون بهداشت، درمان و توان بخشی جمعیت هلال احمر كشور اظهار داشت: هم اكنون ۳۶ داروخانه هلال احمر در كشور فعال می باشند كه خیلی از آن ها بیش از ۳۰ سال سابقه دارند و در تامین داروهای حیاتی مردم نقش اساسی ایفا می كنند.

صفاریه اضافه كرد: درحال حاضر حدود ۴۷۰ نفر نیرو و همینطور ۷۰ داروساز در داروخانه های جمعیت هلال احمر مشغول خدمت به مردم هستند كه رشد و بهبود مسائل معیشتی پرسنلی آنان هم مدنظر و حائز اهمیت است.


قصد تعطیل كردن هیچ داروخانه ای را نداریم

وی بیان كرد: قصد تعطیل كردن هیچ داروخانه ای را نداریم بلكه ارتقای خدمات و بهبود كیفی فعالیت ها در دستور كار است. داروخانه های جمعیت هلال احمر در سال ۹۶ حدود ۱۱ درصد نسبت به سال ۹۵ رشد فروش، داشته اند.

معاون بهداشت، درمان و توان بخشی جمعیت هلال احمر كشور تصریح كرد: افزایش رضایت مندی بیماران برایمان حیاتی می باشد و ازاین رو همه دیتاها(داده های خام اطلاعاتی) و تبدیل آنها به اطلاعات مفید و تحلیل آنها برای ما مهم می باشد كه به صورت مستمر انجام می گردد. در معاونت بهداشت، درمان و توان بخشی جمعیت، زیرساخت های آی تی را فراهم كردیم و مركز كنترلی هم راه اندازی شده تا داده ها را آنلاین رصد كرده و مدیریت منابع و مصرف و پوشش مستمر و جامع در داروخانه های كشور محقق شود.

صفاریه اظهار نمود: شورای سیاست گذاری نظام دارویی با ریاست دبیر كل جمعیت و كارگروه نظارت و برنامه ریزی داروخانه ها در محل معاونت بهداشت، درمان و توان بخشی راه اندازی شده و كمیته توسعه خدمات دارویی استان ها هم مشكلات را به صورت شبكه ای منعكس می كند.

وی با تاكید بر ضرورت تقویت سازمان تداركات پزشكی اظهار داشت: باید در نظام رقابتی به جایی برسیم كه قسمت اعظم داروهای خودمان را بتوانیم از این سازمان تهیه نماییم. هم اكنون مدیریت داروخانه ها به استان ها سپرده شده و سیاست های كلان از ستاد مركزی عرضه می گردد و نگاه هدایتی و نظارتی برای خدمت بهتر از جانب ستاد پیگیری می گردد.

به گزارش هلال احمر استان خراسان رضوی، معاون بهداشت، درمان و توان بخشی جمعیت هلال احمر كشور افزود: سالیانه بیش از دو میلیون خدمت به مخاطبان عرضه می نماییم ضمن اینكه در دوران دفاع مقدس هم خدمات عام المنفعه بسیاری توسط معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر عرضه می شده است.




1397/05/11
17:06:19
5.0 / 5
4339
تگهای خبر: بهبود , بهداشت , بیماران , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر