یافته های تحقیقاتی نشان می دهد؛

مصرف گردو ریسك دیابت را به نصف می كاهد

مصرف گردو ریسك دیابت را به نصف می كاهد

سرشیر: یافته ها نشان داده است مصرف دو عدد گردو در روز (یا ۳ قاشق چایخوری پودر گردو) ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ را تا ۴۷ درصد می كاهد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محققان دانشگاه كالیفرنیا با بررسی بیش از ۳۴ هزار نفر دریافتند مصرف گردو (سرشار از آنتی اكسیدان) باعث می گردد ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ در افراد به نصف كاهش پیدا كند.
«لنور عرب»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «رابطه قوی بین مصرف گردو و كاهش مبتلا شدن به دیابت نوع۲ نشان داده است كه باید گردو را در رژیم غذایی گنجاند. مطالعات دیگر نشان داده اند كه گردو برای عملكرد شناختی و سلامت قلب هم مفید می باشد.»
در این مطالعه، تیم تحقیق از ۳۴، ۱۲۱ شركت كننده در رده سنی ۱۸ تا ۸۵ سال در مورد نوع رژیم غذایی شان، مبتلا شدن به دیابت یا مصرف داروی دیابت پرسش كردند.
محققان مشاهده نمودند شركت كنندگانی كه گردو مصرف می كردند در مقایسه با شركت كنندگانی كه مغزیجات آجیلی مصرف نمی كردند، با كاهش ریسك دیابت نوع۲ روبرو بودند.
گردو منبع غنی چربی های پلی اشباع نشده سفارش شده (۱۳ گرم در هر اونس) است و تنها مغزی است كه حاوی مقادیر قابل توجه اسید آلفا لینولنیك (ALA)، اسیدچرب امگا۳ گیاهی، است. گردو همینطور حاوی پروتئین (۴ گرم در هر اونس) و فیبر (۲ گرم در هر اونس) است.
مطالعات قبلی نشان داده اند مصرف نصف فنجان گردو در روز با افزایش میزان باكتری های پروبیوتیك روده از دستگاه گوارشی محافظت كرده و ریسك بیماری های قلبی و مغزی و همینطور سرطان را می كاهد.

1397/04/17
13:50:01
5.0 / 5
4442
تگهای خبر: رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر