یافته محققان استرالیایی؛

تاثیر مكمل های غذایی بر كاهش علائم شیزوفرنی

تاثیر مكمل های غذایی بر كاهش علائم شیزوفرنی

سرشیر: بررسی مطالعات بالینی نشان داده است برخی مكمل های غذایی در كنار درمان استاندارد می تواند به كاهش علائم بیماری روانی نظیر شیزوفرنی در افراد جوان كمك نماید.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، یافته های محققان دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا نشان داد مصرف ۴ گرم "تائورین" در روز باعث كاهش علائم روانی تنها در مدت ۱۲ هفته شد. تائورین اسید آمینه ای است كه در غذاهایی نظیر بوقلمون و سخت پوستان دریایی همچون میگو، خرچنگ و صدف یافت می گردد.
همچنین مشخص شد كه مكمل های آنتی اكسیدان نظیر n-استیل سیستین و ویتامین C برای بیماران مبتلا به میزان بالا استرس اكسایشی موثر هستند.
به گفته محققان، مكمل های اُمگا-۳ هم باعث بهبود سلامت مغز در افراد جوان مبتلا به روان پریشی می گردد.
«جوزف فیرث»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مسلما برخی مواد مغذی ممكن است سودمند باشند اما نمی توانند جایگزین درمان استاندارد شوند و باید در كنار درمان اصلی به بیماران سفارش شوند.»
در این مطالعه، تیم تحقیق داده های هشت مطالعه مستقل در مورد مكمل های غذایی را كه بر روی ۴۵۷ بیمار جوان در مراحل اولیه بیماری روانی نظیر شیزوفرنی انجام شده بود را بررسی كردند.

1397/01/10
16:37:03
5.0 / 5
4391
تگهای خبر: بیماران , درمان , روان , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر